full screen background image
Keresés
2020 február 22 - szombat
  • :
  • :
tolnamegyeivakok.hu

hirdetés

Súlyosan megsérült egy elgázolt kerékpáros

Súlyosan megsérült egy elgázolt kerékpáros

2018.01.24. Súlyosan megsérült egy kerékpáros még hétfőn Dombóváron – közölte szerdán a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy személygépkocsi nem biztosított elsőbbséget január 22-én reggel egy kereszteződésben a védett úton közlekedő kerékpárosnak és elgázolta.A kerékpáros, egy helyi férfi a baleset során súlyosan megsérült. A Dombóvári Rendőrkapitányság eljárást indított közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A rendőrség felhívja az autósok figyelmét, hogy a balesetek nagy része továbbra is az elsőbbség meg nem adása miatt következik be. A szabályok betartásával a legtöbb ilyen eset megelőzhető! Kiemelten fontos, hogy a járművezetők megfelelő körültekintéssel vezessenek a gyalogosok és kerékpárosok által használt útszakaszokon, hiszen ők a közlekedés legsérülékenyebb résztvevői.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai az elmúlt napokban a Tamásiban, valamint Dombóváron intézkedtek a Látni és látszani prevenciós kampányban. Az akció során a kerékpárosok figyelmét hívták fel a megváltozott időjárási viszonyok között történő közlekedés veszélyeire. Az egyenruhások 18 kerékpárost állítottak meg, akik mindannyian a láthatóságot elősegítő eszközöket (kerékpáros lámpaszett, láthatósági mellény, fényvisszaverő karkötő) kaptak ajándékba.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close