full screen background image
Keresés
2020 június 30 - kedd
  • :
  • :

Szakmák Éjszakája – nyolcvan program négy szekszárdi iskolában

Szakmák Éjszakája – nyolcvan program négy szekszárdi iskolában

2016.04.14. A Szekszárdi Szakképzési Centrum Szekszárdon négy, Tolna megyében összesen tíz tagintézményében tartanak programokat április 15-én, a Szakmák Éjszakája elnevezésű rendezvényen.

A Szakmák Éjszakája országos rendezvényen a szakképző iskolák a különféle szakmákat bemutató programokat rendeznek általános- és középiskolás diákok, valamint felnőttek részére. A Szegedi Szakképzési Centrum kezdeményezésére indult programot az idén először rendezik meg országos szinten.

Szekszárdon négy szakképző iskolában lesznek szakmai, interaktív és bemutató programok a Szakmák Éjszakáján,  pénteken 18 és 22 óra között. A négy szekszárdi iskolában összesen mintegy nyolcvan program várja látogatókat. A rendezvényeken az érdeklődők a  legkülönfélébb szakmákba nyerhetnek betekintést a vendéglátástól kezdve a szabászaton és szakácskodáson át az egészségügyi területekig vagy éppen az informatikáig. Sőt, a látogatók sok programban tevőlegesen is bekapcsolódhatnak, ezáltal képet kaphatnak arról, hogyan állnák meg helyüket az adott területen.

A megyeszékhelyen a Szent László Szakképző Iskolában, a Bezerédj István Szakképző Iskolában, az Egészségügyi és Szociális Szakképző Iskolában és a Vendéglátó Szakképző Iskolában lesznek programok. A legtöbb programot a Bezerédj iskolában, illetve a Vendéglátó Szakképző Iskolában.

Tolna megyében Bonyhádon, Pakson, Dombóváron, Dunaföldváron és Tamásiban rendezik meg még a Szakmák Éjszakáját. A programban részt vevő megyei intézmények teljes listáját a cikkünkbe ágyazott oldalon, vagy a rendezvény honlapján találja – kattintson!

Az esemény Facebook oldalát itt találja – kattintson!

Forrás: szakmakejszakaja.hu

A képen: az esztergagép használatát oktatja diákjának egy tanár. Illusztráció

Modern Városok – életpályaprogram indul Szekszárdon
Read previous post:
Close