full screen background image
Keresés
2019 december 6 - péntek
  • :
  • :

Szekrényből lopott több százezer forintot Kocsolán

Szekrényből lopott több százezer forintot Kocsolán

2018.02.20. Egy 27 éves helyi férfit gyanúsítanak azzal, hogy készpénzt lopott egy kocsolai házból.

A nyomozás adatai szerint 2018. január 10. és 31. között ismeretlen tettes bement egy kocsolai házba, és a nappali szekrényéből mintegy 350 000 forintot lopott el. A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a feltételezett elkövetőt, egy 27 éves kocsolai lakost. A férfi a bűncselekmény elkövetését részben beismerte, az eljárás során szabadlábon védekezhet.

Az ügyben a további eljárást a Dombóvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya folytatja le – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy nagyobb összegű készpénzt csak abban az esetben ajánlott otthon tartani, ha azt megfelelő biztonsági zárral ellátott széfbe teszik. Fontos továbbá, hogy a lakásban tárolt készpénzről, vagy annak összegéről ne tegyenek említést idegeneknek, és ismeretlen személyeket ne engedjenek az otthonukba! A trükkös tolvajok módszere, hogy kihasználják az ott lakó figyelmetlenségét, és ez idő alatt ellopják az elől hagyott, vagy akár az elrejtettnek hitt értékeket is.

Amennyiben mégis bűncselekmény áldozatává válik, tegyen bejelentést a 112-es segélyhívón, és az ingatlanon kívül várja meg a rendőrök kiérkezését!
Read previous post:
Close