full screen background image
Keresés
2020 június 29 - hétfő
  • :
  • :

Szekrénysor mellett termesztett kendert

Szekrénysor mellett termesztett kendert

2020.05.28. A paksi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy dunaszentgyörgyi férfival szemben folytattak termesztéssel elkövetett kábítószerbirtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Mint arról korábban beszámoltunk, állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy egy férfi marihuánát termeszt otthonában. A Paksi Rendőrkapitányság munkatársai által végzett adatgyűjtést követően – 2019. december 10-én – több ingatlanban is kutatást tartottak. Egy 21 éves fiatal dunaszentgyörgyi házában – a szekrénysor mellett – egy mini melegházat találtak a nyomozók, melyben több tő kannabiszt és kábítószer előállítására alkalmas eszközöket találtak.

A rendőrök a növényeket, a már leszüretelt kábítószergyanús növényi származékot és az előállításhoz szükséges eszközöket lefoglalták. Az ügyben kirendelt szakértő a lefoglalt növényi származékokról megállapította, hogy az kábítószer. A ház tulajdonosát előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A 21 éves férfi azt mondta a rendőröknek, hogy a betegségek megelőzése érdekében, saját használatra termesztette, és fogyasztotta a marihuánát.

Az ügy vizsgálatát a Paksi Rendőrkapitányságon befejezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close