full screen background image
Keresés
2019 március 23 - szombat
  • :
  • :

Szekszárdi és villányi borokat népszerűsítenek a Budapest Airporton

Szekszárdi és villányi borokat népszerűsítenek a Budapest Airporton

2016.05.16. A Budapest Airporton népszerűsíti a magyar borokat májusban a szekszárdi Vida Családi Borbirtok és a villányi Vylyan Szőlőbirtok.

A Budapest Airport és a Heinemann Duty Free csapata az idén is a  déli vörösborok népszerűsítése mellé állt. A szekszárdi és a villányi pincészet ennek köszönhetően  egy hónapon át promotálja a magyar borokat a reptéren – tudta meg a Kadarka.net a Vida Családi Borbirtoktól. A Heinemann Duty Free üzletben a pincészetek 2-2 borát kínálják az utasoknak, a játékos kedvűeket egy nyereménnyel járó bor-puzzle is várja a SkyCourtban.

„Az év bortermelője 2011” díjas szekszárdi Vida Családi Borbirtok és „Az év Pincészete 2008” díjas villányi Vylyan Borbirtok egyaránt a minőségi vörösborok készítésében jár elől, emellett jó barátság is összefűzi a két pincészetet – mondta el ifjabb Vida Péter. A borász hozzátette, remélik, hogy az utasok a felhők fölé is felviszik a reptéren szerzett „borélményeket“, s hogy szerte a világban hírüket viszik a Pannon vörösboroknak.
Read previous post:
Close