full screen background image
Keresés
2020 július 6 - hétfő
  • :
  • :

Szerezzen több vevőt, megrendelőt profi online marketinggel!

Szerezzen több vevőt, megrendelőt profi online marketinggel!

|Promóció| Tegye honlapját hatékonyabbá és ezáltal vállalkozását sikeresebbé az online marketing eszközeivel és szerezzen több megrendelőt, vásárlót. A szekszárdi Info-Partner szakképzett csapata több éves tapasztalattal, komplett szolgáltatási csomaggal áll ügyfelei rendelkezésére.

Teljesen mindegy, hogy évi sok tízmilliós forgalmat bonyolító társaságról, vagy kis-, illetve mikrovállalkozásról van-e szó, ma már egyetlen profitorientált vállalkozás sem teheti meg, hogy ne legyen jelen az online térben. A céges honlap megléte alapvető fontosságú az online marketingben, azonban az a vállalkozó, cégvezető, aki nem akar lemaradni a versenytársakkal szemben, nem elégedhet meg ennyivel. Megrendelőket, vásárlókat csak az online marketing eszközeinek együttes alkalmazásával szerezhet hatékonyan.

A tudatos és eredményes marketingstratégia, akár a nagyobb cégeknek, úgy a mikro- és kisvállalkozások számára is rendkívül lényeges. A legtöbb kisvállalkozás azonban nem teheti meg, hogy főállású marketingest alkalmazzon. A meglévő alkalmazottak, vagy maga a cégvezető pedig egyáltalán nem, vagy csak kevésbé ért az online marketinghez és ideje sem engedi, hogy azzal is maga törődjön. Így aztán bevételtől esnek el.

A helyzetre azonban van költséghatékony megoldás. Ha marketingköltéseit szeretné alacsonyan tartani, miközben hirdetéseit magas fokú hatékonysággal kívánja megjelentetni, bízza az online marketinggel kapcsolatos teendőket az Info-Partner Szociális Szövetkezet tapasztalt szakembereire.

Az Info-Partner most akciós ajánlatban, csomagban kínálja vállalkozása részére a három leghatékonyabb marketing eszközt, melyek alkalmazásával forgalomnövekedést érhet el, ezáltal magasabb profitot termelve.

Facebook kampány

Mára a felnőtt korú lakosság tagjainak nagy része megtalálható a Facebookon. Szekszárd harminc kilométeres körzetében mintegy 80 ezer ember érhető el a közösségi portálon, melyet a felhasználók többsége napi rendszerességgel látogat. Mindennek köszönhetően a Facebook helyi szinten is az egyik legeredményesebb marketingeszköznek számít, melyet üzleti hiba volna nem használni. A Facebook segítségével gyorsan növelheti cége ismertségét, vállalkozása „rajongói körét” és gyarapíthatja megrendelői számát.

Az Info-Partner Szociális Szövetkezet ebben is professzionális segítséget nyújt vállalkozásának. Bízza tapasztalt szakemberre céges Facebook oldala kialakítását, illetve aktuális tartalommal való rendszeres töltését és növelje ezzel vásárlóinak, ügyfeleinek számát.

Ne a véletlenben reménykedjen, jelentesse meg hirdetéseit a közösségi portálon professzionális módon. Az Info-Partner nagy tapasztalattal rendelkező szakértőinek bevonásával hirdetései a potenciális vásárlókhoz jutnak el, így még a szolgáltatás megfizetésével együtt is költséghatékonyabbá teheti reklámköltéseit. Emellett a különféle facebook-os nyereményjátékok megszervezése és lebonyolítása, valamint célzott ajánlatok elkészítése és a lehetséges megrendelőkhöz, vevőkhöz való eljuttatása is része a szolgáltatásnak.

Google Adwords kampány

Legyen szó bármiről, aki információt szeretne szerezni, az ma már az interneten, azon belül is a legnépszerűbb kereső segítségével, vagyis a Google használatával kezdi a kutakodást. Azonban a legtöbb esetben a rengeteg fellelhető tartalom és széles kínálat miatt egy-egy vállalkozás honlapja csak kis eséllyel szerepel az első néhány találat között. Márpedig a felhasználók kényelmesek és általában arra sem hajlandók, hogy a második oldalra lapozzanak a találatok között, hanem az első 5-10 bejegyzés közül választanak.

Az Adwords segítségével az Ön vállalkozásának hirdetése szerepelhet a Google találati lista élén. Egy szakember bevonásával összeállított kampánynak köszönhetően a releváns kulcsszavakra keresve az érdeklődők az Ön cégét, termékét fogják megtalálni. Az Info-Partner a Google Adwords kampányok menedzselése terén is nagy tapasztalattal rendelkező munkatársa segítségével cége honlapja úgy jelenhet meg az első találati helyek egyikén, hogy az a lehető legalacsonyabb kiadással jár cége számára. A szolgáltatás részeként az Info-Partner azt is nyomon követi, hogy a kampány eredményeként mennyi látogató, feliratkozó, vevő realizálódott vállalkozása honlapján. Így ténylegesen meggyőződhet arról, hogy mennyire hatékony az adott kampány.

Tartalommarketing

A honlapok tulajdonosai számára hosszú távon az a leginkább költséghatékony megoldás, ha adott kulcsszavak megadása esetén weblapjuk Adwords nélkül is az első néhány találat között szerepel a Google találati listáján. Ezt úgy lehet elérni, ha vállalkozása honlapján friss és egyedi, egyben érdekes, a keresőoptimalizálás elveinek megfelelő tartalom található. Az Info-Partner profi szövegírói ebben nyújtanak segítséget. A rutinos szövegírók amellett, hogy figyelembe veszik a Google keresőjének szempontjait, olyan meggyőző marketingszöveget fogalmaznak meg, melyek az Ön potenciális megrendelőihez, vásárlóihoz szólnak. A Facebook- és a Google Adwords kampány, valamint a tartalommarketing együttes alkalmazása esetén biztos a siker.

Honlapkészítés

Egyáltalán nincs, vagy régi a honlapja?  Ma már senki sem veszi komolyan azt a vállalkozást, melynek weblapja sincs,  az elavult honlapok pedig sokszor inkább elijesztik a megrendelőket ahelyett, hogy hoznák őket. Emellett számos biztonsági kockázatot rejtenek. Az Info-Partner a tervezéstől a teljes kivitelezésig, sőt ezen túlmenően is ügyfelei rendelkezésére áll. A legmodernebb megoldásokat kínáló, fiatalos és kreatív csapat által készített weboldalak garantáltan előkelő helyet foglalnak el a legnagyobb kereső találati listáján. Így potenciális vásárlói, megrendelői biztosan rátalálnak vállalkozására.

Kérdése van, vagy többet szeretne tudni az online marketing szolgáltatásokról? Tekintse meg az Info-Partner weboldalát!
Read previous post:
Close