full screen background image
Keresés
2019 augusztus 20 - kedd
  • :
  • :

Szezonnyitó motoros és családi napot tartottak Szekszárdon

Szezonnyitó motoros és családi napot tartottak Szekszárdon

2019.05.13. Első alkalommal tartották meg a Szekszárdi Szezonnyitó Motoros és Családi Napot szombaton Szekszárdon.

A rendezvény a Gemenc Motoros Egyesület szervezésében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság és a Tolna Megyei Baleset-megelőzési Bizottság közreműködésével jött létre, melynek egyik üzenete a Közlekedési kultúra napja alkalmából a biztonságos közlekedés fontossága.

A gyermekek KRESZ tesztlapokat töltöttek ki, kerékpáros ügyességi pályán megismerkedtek az alapvető közlekedési szabályokkal, tesztelték tudásukat. A rendezvényen jelen voltak a BringaSuli Szekszárd képviselői, akiknek célja, hogy gyermekeink szervezett formában, gyorsan tanulják meg a biztonságos kerékpározás alapjait. A BringaSuliban a gyerekek kipróbálhatták az egyensúlyozást, a kanyarodást, a fékezést, a váltást, az ugratást épített pályán – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A Bonyhádi Önkéntes Tűzoltó Egyesület jóvoltából habparty volt a kicsiknek. Mindenki megtalálta a számára megfelelő szórakoztató programot, a nagyobbak kipróbálhatták az ugrálóvárakat. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság motoros járőrei látványos programmal hívták fel magukra a figyelmet, majd hivatásos tréningvezető mutatott apró trükköket a kíváncsi motorosoknak.

A hagyományteremtő szándékkel létrejött motoros rendezvény fő programja a városon át dübörgő felvonulás volt, de emellett beszélgetések, street fighter bemutató, tréningpálya, majd szervezett túra várta a motorokat kedvelőket.

Fotó/videó: TMRFK
Read previous post:
Close