full screen background image
Keresés
2020 február 15 - szombat
  • :
  • :
tolnamegyeivakok.hu

hirdetés

Szombathelyen mérték össze tudásukat a rendőrök

Szombathelyen mérték össze tudásukat a rendőrök

2019.05.06. Hat megye – Fejér, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém és Zala – rendőrei három kategóriában mérték össze tudásukat május 2-án és 3-án Szombathelyen. A rendőrszakmai versenyen motoros és gépkocsizó járőrök és karos forgalomirányítók mutatták meg tudásukat.

Az egyenruhásoknak KRESZ- és szakmai elméleti tesztlapot kellett kitölteniük, majd a motoros-, illetve az autós ügyességi pályán bizonyíthatták vezetéstechnikai tudásukat, a forgalomirányítók pedig egy kereszteződésben mutathatták meg, hogy ki a legügyesebb a megyéjében. A három kategória megyei legjobbjai képviselik főkapitányságukat az országos döntőn – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Tolna megyét a főkapitányság forgalomellenőrzői, valamint a Paksi Autópálya Alosztály munkatársai és a Paksi Rendőrkapitányság rendőrei képviselték. A kiegyensúlyozott versenyben valamennyi egyenruhás szépen teljesített.

A tolnai rendőrök közül egyetlen nőként a karos forgalomirányítás kategóriában Kincses Kitti törzsőrmester, a Paksi Autópálya Alosztály baleseti helyszínelője nem talált legyőzőre. A motorosok közül Antal István főtörzszászlós, a Forgalomellenőrző Alosztály munkatársa, míg a gépkocsizó járőrök közül Siklósi Csaba őrmester, a Paksi Autópálya Alosztály járőre nyerte meg saját kategóriáját. Ők hárman képviselik majd a Tolnai Megyei Rendőr-főkapitányságot az országos döntőben, melyet 2019. június 4-e és 6-a között rendeznek meg Martfűn.

A képen balról jobbra: Jankovits Ervin rendőr zászlós, Antal István rendőr főtörzszászlós és Herbert Tamás rendőr főtörzsőrmester motoros járőrök. Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close