full screen background image
Keresés
2018 december 13 - csütörtök
  • :
  • :

Teljesen lezárták a 6-os utat az úttestre dőlt fák miatt

Teljesen lezárták a 6-os utat az úttestre dőlt fák miatt

2017.06.26. Kidőlt fákat, leszakadt faágakat hagyott maga után a vasárnap késő délutáni vihar Tolna megyében.

2018hirdetés

A közlekedést akadályozták a 61-es úton, Tamási és Iregszemcse között leszakadt faágak, amiket a tamási önkormányzati tűzoltók távolítottak el és szüntették meg ezzel a balesetveszélyt.

Pakson a Cecei úton úttestre dőlt egy fa, itt a város hivatásos tűzoltói avatkoztak be, csakúgy, mint a 6-os út 114-es kilométerénél, illetve néhány kilométerrel távolabb is, ahol teljes szélességében le kellett zárni a 6-os főút forgalmát az autók haladását akadályozó, útra dőlt fák miatt. A paksi tűzoltókat riasztották Bölcskére is a, ahol villanyvezetékre dőlt fákat kellett eltávolítaniuk.

Gyönkre a szekszárdi tűzoltókat riasztották, ahol a Táncsics utcában egy fa dőlt az úttestre. Dombóvár Petőfi utcájában egy hársfa ága szakadt le és mintegy hat méter magasságban lógott, veszélyeztetve az arra közlekedőket. Itt a dombóvári hivatásos tűzoltók avatkoztak be.

Tamásiban a Hársfa utcában egy erdélyi turistabusz hajtott az árokba. A járművön harminc-negyven utas tartózkodott, közülük senki nem sérült meg. A bajba került autóbuszt a tamási önkormányzati tűzoltók vontatták ki az árokból.

A vasárnapi ítéletidővel kapcsolatban itt talál további írásokat, fotókat és videókat:
Cseresznye nagyságú jég esett Szekszárdon
Térdig érő víz hömpölygött a Tartsay lakótelepen
Eltűnt egy idős férfi a viharban Szekszárdon

Forrás: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A kép illusztráció.
Read previous post:
Close