full screen background image
Keresés
2018 július 16 - hétfő
  • :
  • :

Több százezer forintot lopott el egy leparkolt járműből Pincehelyen

Több százezer forintot lopott el egy leparkolt járműből Pincehelyen

2017.05.10. Teherautóból lopott több százezer forintot egy férfi Pincehelyen.

reklam_furdonapok_2018hirdetés

Elloptak egy övtáskát kedd délután egy pincehelyi telep előtt parkoló, lezáratlan tehergépkocsiból. Az övtáskában több mint 400 000 ezer forint készpénz volt. A rendőrök az ügyben indított nyomozás eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 30 éves tolnanémedi lakost. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során beismerő vallomást tett. A rendőrök a férfitól lefoglalták az övtáskát, amiben benne volt az eltulajdonított készpénz egy része – közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Fotó: TMRFK

Az ügyben a további eljárást –a terhelt szabadlábon hagyása mellett- a Tamási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy a járműveket még arra az időre se hagyjuk lezáratlanul, amíg beszaladunk a lakásba, vagy éppen visszatoljuk a bevásárlókocsit. A tolvajokat sok esetben az alkalom szüli, és kihasználják az adódó lehetőséget. Táskát, műszaki cikkeket és egyéb értékeket ne hagyjunk az autóban, vagy tegyük kevésbé látható helyre, hogy elkerüljük annak az esélyét, hogy feltörjék a járművet.
Read previous post:
Close