full screen background image
Keresés
2018 december 10 - hétfő
  • :
  • :

Több százezret lopott egy kocsiból egy óvatlan pillanatban Szekszárdon

Több százezret lopott egy kocsiból egy óvatlan pillanatban Szekszárdon

2018.03.11. Vádemelést javasol a rendőrség egy kaposvári férfi ellen, aki egy autóból lopott több százezer forintot Szekszárdon – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

2018hirdetés

Az ügyben egy szekszárdi férfi tett feljelentést a rendőrségen, mivel 2017. szeptember 26-án délelőtt Szekszárdon, a járművéből való ki- és bepakolás során egy ismeretlen a gépkocsi kesztyűtartójából ellopta az autóstáskáját a benne lévő személyes iratokkal, bankkártyával, vadásztőrrel, valamint közel 600 000 forint készpénzzel együtt. Az elkövető a helyszínről elmenekült, melynek során a táskát az iratokkal és a bankkártyával együtt hátrahagyta.

A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt, a 27 éves kaposvári lakost. A férfit lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során beismerő vallomást tett. Az eljárás során szabadlábon védekezhet.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal az ügyészségnek a napokban átadták.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close