full screen background image
Keresés
2020 augusztus 4 - kedd
  • :
  • :

Több területen is szorosabbra fonják az együttműködést

Több területen is szorosabbra fonják az együttműködést

2020.02.21. Szekszárdon tartott értekezletet a közterület-felügyelőkkel közösen a városi rendőrkapitány – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A Szekszárdi Rendőrkapitányság megbízott vezetője, dr. Marcsek Sándor rendőr ezredes a napokban egyeztető értekezletre hívta meg Szekszárd Megyei Jogú Város Városfejlesztési és Üzemeltetési Igazgatóság megbízott vezetőjét, Varga Andrást. A megbeszélésen jelen volt Domokos Márton vezető közterület-felügyelő, valamint Dudás Zsolt rendőr alezredes, a rendőrkapitányság újonnan megbízott közrendvédelmi osztályvezetője is.

A személyes kapcsolatfelvételen kívül az értekezlet célja a közös munka kapcsolódási pontjainak megvitatása volt. A felek megállapodtak abban, hogy a közúti közlekedés és a közterületek rendjének fenntartása és az illegális hulladék-kihelyezések megakadályozása területén kívánják a közös munkavégzést még szorosabbra fogni. Megállapodtak abban is, hogy a közösen elvégzett munkáról rendszeresen egyeztetnek a jövőben is a felek.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close