full screen background image
Keresés
2018 július 21 - szombat
  • :
  • :

Tüzek és műszaki mentések adtak munkát a katasztrófavédelemnek

Tüzek és műszaki mentések adtak munkát a katasztrófavédelemnek

2016.04.11. Tűzesetekhez és műszaki mentésekhez vonultak a Tolna megyei tűzoltók az elmúlt hetvenkét órában – közölte honlapján a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

reklam_furdonapok_2018hirdetés

Mintegy ötven négyzetméteren szemét égett a tamási szeméttelepen péntek délelőtt. A tüzet a kiérkező tamási önkormányzati tűzoltók oltották el egy sugár segítségével. A szekszárdi Sió híd mellett avar és gaz égett pénteken kora délután. A lángokat a szekszárdi hivatásos tűzoltók fékezték meg kéziszerszámokkal és egy sugárral. A mecseknádasdi önkéntes tűzoltókat riasztották szombat délután, mert a Felszabadulás utcában avar és egy tuja égett. A lángokat az önkéntesek rövid időn belül megfékezték.

Közlekedési baleset történt az M6-os autópálya 135-ös kilométerénél, a Budapest felé vezető oldalon szombat délután. A baleset során két személyautó ütközött, majd az árokban álltak meg. A balesetben két ember szenvedett könnyebb sérüléseket, mindegyikük ki tudott szállni az autóból. A tolnai önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket.Egy személygépkocsi hajtott az árokba az 56-os út 10-es kilométerénél, a szálkai elágazó közelében vasárnap délután. Az autó vezetője ki tudott szállni a járműből, amit a szekszárdi hivatásos tűzoltók áramtalanítottak. A mentősök a sérültet a szekszárdi kórházba szállították. Paks és Pusztahencse között, a 6232-es úton egy személyautó hajtott az árokba. Az autóban négyen utaztak, egyikük a roncsok közé szorult, őt a paksi hivatásos tűzoltók emelték ki és átadták a mentősöknek.
Read previous post:
Pacsmagi madarak

2016.04.11....

Close