full screen background image
Keresés
2018 április 24 - kedd
  • :
  • :

Tűzesetetekhez és műszaki mentésekhez vonultak a Tolna megyei tűzoltók

Tűzesetetekhez és műszaki mentésekhez vonultak a Tolna megyei tűzoltók

2017.06.19. Három tűzesethez és négy műszaki mentéshez vonultak a tűzoltók a hétvégén Tolna megyében.

polus_autohazhirdetés

Szombaton délben Döbrököznél, a vasúti átjáró közelében mintegy 100 m hosszan aljnövényzet égett. A dombóvári hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Szintén szombaton Nagykónyiba vonultak a tamási önkormányzati és a dombóvári hivatásos tűzoltók, ahol egy családi házzal összeépített melléképület tetőszerkezete égett. A tűzoltók a melléképületből egy gázpalackot is kihoztak. A tüzet egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el. Személyi sérülés nem történt.

Szombaton este a tolnai önkormányzati tűzoltókat riasztották a Fürdőház utcába, ahol egy 15 m2 területen avar, gaz égett. A tüzet egy vízsugárral oltották el.

Műszaki mentések:

Pénteken hajnalban Tolnán egy fa az úttestre dőlt és a fél pályát elzárta. A tolnai hivatásos tűzoltók láncfűrész és kéziszerszámok segítségével távolították el a forgalmi akadályt képező fát.

Pénteken Decs külterületén két személyautó ütközött. Mindkét autó az árokba hajtott, az egyik felborult. A balesethez a szekszárdi hivatásos tűzoltók két gépjárműfecskendővel és a műszaki mentőszerrel vonultak és kéziszerszámok segítségével áramtalanították a gépjárműveket. A balesetben négy fő sérült, közülük kettő súlyosan.

Bonyhádon, a Bajcsy-Zsilinszky utcában egy fa ága letört és a gyalogosokat veszélyeztette. A bonyhádi hivatásos és az önkéntes tűzoltók motoros láncfűrész segítségével távolították el az ágat.

A simontornyai önkéntes tűzoltókat is riasztották vasárnap éjjel a Némedi utcába, ahol egy személygépkocsi vízelvezető árokba hajtott és egy személy beszorult. A tűzoltók a sérültet feszítő-vágó berendezés segítségével kimentették és átadták a mentőknek.

Forrás: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Read previous post:
Close