full screen background image
Keresés
2018 december 13 - csütörtök
  • :
  • :

Új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy tolnai férfi és egy nő

Új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy tolnai férfi és egy nő

2017.08.24. Őrizetbe vettek egy tolnai férfit és egy nőt, akiket azzal gyanúsítanak, hogy kábítószerrel és új pszichoaktív anyaggal kereskedtek.

2018hirdetés

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársainak olyan információ jutott a tudomására, hogy egy 36 éves tolnai férfi és 39 éves élettársa rendszeresen kábítószerrel, valamint új pszichoaktív anyaggal kereskedik Tolnán és környékén – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A rendőrök a két személyt 2017. augusztus 16-án előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki, melyet követően az eljárás során szabadlábon védekezhettek. A nyomozás során a rendőrök megállapították, hogy a két személy továbbra sem hagyott fel a fent említett cselekményekkel, így őket 2017. augusztus 23-án ismét előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

A két személy lakcímén végzett házkutatás során a rendőrök új pszichoaktív anyag előállításához szükséges alapanyagokat, továbbá kábítószer-gyanús tablettákat, és egyéb kábítószergyanús port, valamint eszközöket foglaltak le.

Az ügyben az eljárást a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close