full screen background image
Keresés
2020 augusztus 6 - csütörtök
  • :
  • :

Utolsó perces góllal mentett pontot a Puskás Akadémia

Utolsó perces góllal mentett pontot a Puskás Akadémia

2018.12.09. A Puskás Akadémia Arabuli góljával az utolsó percben egyenlített a Paks ellen szombaton a felcsúti Pancho Arénában, a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójában.

A vendégcsapat a 72. perctől emberhátrányban játszott.

OTP Bank Liga, 17. forduló: Puskás Akadémia FC – Paksi FC 1-1 (0-1) ————————————— Felcsút, 517 néző, v.: Bognár T.
gólszerző: Arabuli (90+4.), illetve Remili (32.)
sárga lap: Szolnoki (39.), Hegedűs J. (68.), Arabuli (78.), Knezevic (82.), illetve Lenzsér (57.), Kővári (61.), Báló (64., 72.)
piros lap: Báló (72.)

Puskás Akadémia:
—————-
Danilovic – Osváth (Radó 67.), Szolnoki, Hegedűs J., Poór, Trajkovski – Urblík, Varga J., Mioc (Arabuli 46.) – Kiss T. (Latifi 79.), Knezevic

Paks:
—–
Rácz G. – Kővári, Lenzsér, Gévay, Fejes (Báló 56.) – Papp K., Kecskés T., Bertus – Remili (Egerszegi 86.), Hahn (Szabó J. 79.), Bartha

A paksiak kezdték agilisabban a találkozót, ám mezőnyfölényük kevés helyzetet eredményezett. A hazaiak elsősorban a védekezéssel voltak elfoglalva az első félórában, játékukban semmi gólveszély nem volt. A Paks a 32. percben megszerezte a vezetést: egy rövid felszabadítás után Remili Mohamed 18 méterről, kapásból, félfordulattal bombázott a kapu jobb oldalába. A gólt követően meglepő módon a vendégek maradtak támadásban és Papp Kristóf révén egy lesgólig is eljutottak.
Remili szép lövésével kezdődött a második félidő, aztán átvette a játék irányítását a Puskás Akadémia. A hazaiak nagy erőket mozgósítottak az egyenlítésért, de csak távoli lövésekig jutottak. A paksiak lendületes ellentámadásokat vezettek, és biztosan őrizték előnyüket. A 72. percben azonban megfogyatkoztak, miután a csereként beállt Báló Tamás néhány perc alatt két sárga lapot is kapott. A felcsútiak mindent egy lapra feltéve támadtak, és a mérkőzés utolsó pillanataiban Bacana Arabuli góljával egyenlíteni tudtak.

Fotó: pfla.hu

MTI
Read previous post:
Close