full screen background image
Keresés
2017 december 14 - csütörtök
 • :
 • :

V4 csúcstalálkozó Szekszárdon: négy ország államfője tart megbeszélést

V4 csúcstalálkozó Szekszárdon: négy ország államfője tart megbeszélést

2017.10.12. A visegrádi négyek államfői tartanak megbeszélést pénteken és szombaton Szekszárdon.

Áder János, Magyarország köztársasági elnöke meghívására pénteken és szombaton Magyarországra látogatnak a Visegrádi országok államfői. A szekszárdi csúcstalálkozó résztvevői a biztonságpolitikával, a körforgásos gazdasággal és az információs technológiával kapcsolatos együttműködési lehetőségekről tárgyalnak.

A vendégeket katonai tiszteletadással fogadják pénteken. Miloš Zeman cseh, Andrej Kiska szlovák, Andrzej Duda lengyel és Áder János magyar államfő pénteken kettő, szombaton egy megbeszélést tart Szekszárdon.

Mint azt megírtuk, a találkozó kapcsán forgalomkorlátozást rendelt el a rendőrség több utcára október 12. és október 14. között a város területén. Erről itt olvashat bővebben – kattintson!

A képen Áder János magyar államfő. Fotó: KEH


 • Zoltán Rácz

  Tisztelt V4-ek!
  Nagy tisztelettel meghívom Önöket egy Felsővárosi (óvárosi) turista útra. A javasolt útvonal: Szent László utca, Mérei utca, Bocskai utca, Hosszúvölgy utca, vissza a Kerékhegy utca (megálló a Kápolna téren) Vissza a Remete utca, Bálint köz, Kálvin tér, Babits utca. Béla tér. No’ ugye ezeket az utcákat nem szívesen mutogatnák. Nem azért mert nem szépek, nem a történelmünk része, hanem mert katasztrofális állapotban vannak az utak, járdák, közvilágítás. Bezzeg a Sárköz utca, meg a Bodri pincéig a külterületi út rendben van, nehogy felrázza miniszterelnökünk gyomrát (hasát) a töredezett rázós út.

  • Frankos

   100% Igaza! Sajnos!Read previous post:
Close