full screen background image
Keresés
2018 október 17 - szerda
  • :
  • :

Védő-gólokkal nyert a Paks a Vasas ellen

Védő-gólokkal nyert a Paks a Vasas ellen

2017.12.02. A Paks két védője három góljával tartotta otthon a három pontot a Vasas ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójában, szombaton.

2018hirdetés

OTP Bank Liga, 18. forduló:
Paksi FC-Vasas 3-1 (0-0)
————————
Paks, 842 néző, v.: Solymosi
gólszerzők: Szabó J. (55., 62.), Lenzsér (72.), illetve Pavlov (72.)
sárga lap: Szivacski (82.)
kiállítva: Manjrekar (92.)

Paksi FC:
———
Verpecz – Vági, Lenzsér, Zachán, Szabó J. – Simon Á. – Nikházi (Hahn, 71.), Papp K., Bertus, Kulcsár D. – Szakály D. (Haraszti Zs., 81.)

Vasas:
——
Kamenár – Burmeister (Ferenczi, 85.), Manjrekar, Vaskó – Vergos (Pavlov, 72.), Vida, Berecz, Benes – Ádám, Gaál, Remili (Szivacski, 67.)

Az első félidőben mindkét gárda sok hibával futballozott, így igazi nagy helyzetet nem láthatott a kis létszámú publikum. A fordulást követően kétszer is villant a Paks válogatott védője, Szabó János, aki előbb egy szöglet után fejjel, majd egy remekül eltalált lövéssel gyakorlatilag hét percen belül el is döntötte a három pont sorsát. A 72. percben szépített a Vasas egy hatalmas bombagóllal, de még ugyanebben a percben visszaállította a kétgólos különbséget a hazai csapat egy másik védő, Lenzsér Bence találatával.

Ez megtörte a Vasast, amelynek a hátralévő időben már semmi esélye nem volt az egyenlítésre.

Mestermérleg:

Csertői Aurél: Látszódott az első félidőben mindkét csapaton, hogy nem győztes meccsből jött egyik se. Gyűrtük egymást, kevés sikerrel. A második félidőben mi váltottunk, mondhatom, lefociztuk a Vasast. Gólokat lőttünk, utána se álltunk le, elégedett vagyok azzal, amit akkor mutattunk. Ész nélkül nem lehet focizni, ma szerintem mindent jól csináltunk a fordulás után. Nagyon fontos 3 pontot szereztünk, még szeretnénk pontot, pontokat szerezni a zárófordulóban, hogy nyugodtan menjünk a téli pihenőre. A Honvéd ellen bravúrra készülünk. Forrás: paksifc.hu

Michael Oenning: Mindenki el tudja képzelni, milyen lehet a hangulat az öltözőben. A szünetben még nem gondoltam, hogy ez lesz a vége, hiszen addig rendben voltunk védekezésben. Tudtuk, hogy nagyon fontos ez a meccs, fontos lett volna a pontszerzés. A pontrúgások döntőek voltak, pedig ebben eddig erősek voltunk hátul is. Ezúttal szögletekből kaptunk gólokat. 2-0 után szépítettünk, de azonnal jött a harmadik, ez lezárta a meccset. Sok múlik a “fejeken”, a mentális állapoton, ezen kell javítani. Az első gól döntő volt, amit hiba előzött meg. Utána váltottunk, hiszen pontot akartunk szerezni, kitámadtunk, de nem jártunk sikerrel. Kevés bevethető emberem volt a kispadon, de nem emiatt kaptunk ki nyilván, csak megemlíteném. Ilyen hibák nem férnek bele, amit mi elkövettünk. Még egy meccs van hátra, jól fog jönni a bajnoki szünet. Forrás: vasasfc.hu

Fotó: vasasfc.hu

Kadarka.net/MTI
Read previous post:
Close