full screen background image
Keresés
2020 február 15 - szombat
  • :
  • :
tolnamegyeivakok.hu

hirdetés

Veszélyes tolnai férfit keres a rendőrség

Veszélyes tolnai férfit keres a rendőrség

2018.01.24. A képen látható Györgye Gábor Tamást keresi a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást folytat életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt a 28 éves tolnai Györgye Gábor Tamás ellen, aki a rendelkezésre álló adatok szerint Tolnán, 2018. január 13-án az esti órákban társával betörte egy lakóház ajtaját, majd a házban egy vascsővel bántalmaztak egy férfit. A támadók ezt követően ellopták a sértett használatában lévő gépkocsit. A sértett a bántalmazás következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a nyomozás eredményeként az egyik elkövetőt, egy 42 éves keceli férfit előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették. Györgye Gábor Tamás felkutatása azonban még folyamatban van.

A rendőrség kéri, hogy aki a fényképen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatosan információval rendelkezik, az jelentkezzen a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságon (Szekszárd, Mészáros Lázár utca 19-21.), vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107-es, illetve 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Fotó: TMRFK

Kapcsolódó cikk:
Vascsővel vertek össze életveszélyesen egy tolnai férfit a házában
Read previous post:
Close