full screen background image
Keresés
2018 június 23 - szombat
  • :
  • :

Vetélkedőt hirdetnek „Klímariadó Tolna Megyében” címmel

Vetélkedőt hirdetnek „Klímariadó Tolna Megyében” címmel

2017.09.13. „Klímariadó Tolna Megyében” címmel vetélkedőt hirdet a Tolna Megyei Önkormányzat, a Zöldtárs Alapítvány és a szekszárdi I. Béla Gimnázium.

kadarka_net_sound_cuveehirdetés

A kétfordulós vetélkedő célja az éghajlatváltozással kapcsolatos ismeretek megszerzése, felkészülés az változásokhoz való alkalmazkodásra. A vetélkedőre a Tolna megye általános iskoláiban tanuló 7. és 8. osztályos diákok, valamint a megye középiskolásai jelentkezhetnek, 3-3 fős csapatokban – tudtuk meg a Zöldtárs Alapítványtól.

Az első fordulóban megoldandó feladatok a www.ibela.hu felületről lesznek letölthetők szeptember 20-tól. A csapatoknak a feladatok megoldását október 17-ig kell beküldeniük a Szekszárdi I. Béla Gimnázium e-mail címére, az ibelagimnazium@belamail.hu címre. A feladatokat október 25-ig értékelik ki, eddigre dől el, hogy mely csapatok jutnak a döntőbe. A döntőt november 22-én tartják Szekszárdon, az I. Béla Gimnáziumban.

A döntőbe jutott tíz csapat oklevelet kap, a csapatok tagjai között 100 ezer forint értékű könyvjutalmat osztanak ki. Az elődöntőben legalább három csapatot indító első húsz felkészítő tanár 2018. évre 1 éves National Geographic előfizetést kap.

A vetélkedőt a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Tolna Megyei Igazgatósága, és az I. Béla Gimnázium Alapítványa, a Zöldtárs Alapítvány és a Scarabeus Kft. támogatja. Bővebb információ Barocsai Zoltántól kérhető. E-mail: barocsaiz@belamail.hu. Mobil: +36 30 43 73 243.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close