full screen background image
Keresés
2019 március 24 - vasárnap
  • :
  • :

A bronzéremig küzdötte magát Kohári Tibor Hollandiában

A bronzéremig küzdötte magát Kohári Tibor Hollandiában

2016.05.31. Bronzérmes lett Kohári Tibor az Open Master International Veteran Judo Championship hétvégén Hollandiában, Hágában megrendezett bajnokságán.

A Gemenc Judo Klub cselgáncsozója egyénileg indult a bajnokságon, ahol tizenkét ország százharminc sportolója mérette meg magát. Kohári Tibor egészen az elődöntőig menetelt, amit azonban egy fájdalmas vállsérülés, illetve a vitatható bírói döntések miatt elveszített. Ezt követően a  bronzéremért szállhatott harcba a veterán szekszárdi cselgáncsozó, aki győztesen került ki a bronzcsatából. Kohári Tibor négy mérkőzésből hármat megnyert, amivel a veterán dzsúdós újfent bronzérmet szerzett.

A sérülés kipihenése után gőzerővel készülök a horvátországi Európa-bajnokságra, amit június végén rendeznek meg – mondta Kohári Tibor, aki köszönetet mondott a támogatásért a Gemenc Judo Klubnak és edzőjének, Szepesi Dávidnak, illetve szponzorainak, a TolnAgronak és Tarr Kft-nek.

Mint azt a Kadarka.net-en megírtuk, Kohári Tibor április végén szintén bronzérmet szerzett a veteránoknak kiírt versenysorozat Brüsszelben megrendezett, valamint a márciusban Százhalombattán megtartott bajnokságán is.

A 2015-ös sorozatban is remekelt a szekszárdi cselgáncsozó

A tavalyi veterán bajnokság Százhalombattán megrendezett viadalán – ahol 17 ország 350 dzsúdósa indult – aranyérmet szerzett Kohári Tibor, aki szintén ebben a rendezvénysorozatban Szatmárnémetiben és Berlinben is bajnok lett 2015-ben.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close