full screen background image
Keresés
2020 július 12 - vasárnap
  • :
  • :

Karácsonyi ajándékgyűjtés a Babits Mihály Kulturális Központban

Karácsonyi ajándékgyűjtés a Babits Mihály Kulturális Központban
2015. november – 2015. december 17-ig.
Az ajándékokat 2015. december 17-ig adhatják le hétköznapokon 08:00 – 18:00 óráig személyesen a Babits Mihály Kulturális Központban.
TEGYÜK SZEBBÉ EGYÜTT A KARÁCSONYT!Csatlakozzon idén Ön is és próbálja ki, mennyi szeretet fér el egy cipősdobozban! Ha szeretné, hogy minél több gyermek kapjon karácsonyi ajándékot, akkor nem kell mást tennie, csupán egy cipősdobozba csomagolni ajándékot és eljuttatni nekünk.
A dobozba lehet játék, iskolai eszköz, édesség, üdvözlőlap, könyv, játék ékszer, higiéniai eszköz, bármi amivel a szeretet ünnepén mosolyt csalhatunk a gyermekek arcára.Kérjük, a dobozon tüntesse fel az alábbiakat: ajándék típusa (játék, iskolaszer, ruha stb.), a gyermek kora és neme. A dobozba nem kerülhet romlandó étel, gyümölcs, gyógyszer, törékeny tárgy!Az ajándékcsomagokat a Tolna Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat által pártfogolt gyermekek kapják meg.

Az ajándékokat 2015. december 17-ig lehet leadni hétköznapokon 08:00 – 18:00 óráig személyesen a Babits Mihály Kulturális Központban.

KÖSZÖNJÜK SEGÍTSÉGÉT!
Read previous post:
Close