full screen background image
Keresés
2018 október 19 - péntek
  • :
  • :

Országos Természet- és Környezetvédelmi Filmnapok

Országos Természet- és Környezetvédelmi Filmnapok

2017. május 26. (péntek) 09:00 – 2017. május 27. (szombat) 16:00
7100 Szekszárd, Szent I. tér 10. – Babits Mihály Kulturális Központ, Agóra mozi

2018hirdetés

program, szórakozás

A kétnapos, ingyenesen látogatható vetítéssorozat célja, hogy a Földünk csodáit, értékeit bemutató hazai és nemzetközi természetfilmek segítségével hívjuk fel a figyelmet környezetünk védelmére. A vetítések minden korosztály számára szólnak, felnőtteket és gyerekeket egyaránt várunk a látványos, változatos filmekre!

A rendezvény a Háry János Mesefesztivállal együttműködésben kerül megrendezésre.

Május 26-án (pénteken) előzetes jelentkezés alapján a Gödöllő Filmfest európai természetfilm verseny legjobb filmjeivel, a Babits Mihály Kulturális Központ Mozi termében (60 fő) várjuk az érdeklődő diákokat, óvodásokat.

Május 27-én (szombaton) pedig négy nagy filmmel és közben több kisebb filmmel készülünk az érdeklődő csoportoknak, családoknak. A moziterem előtt mindkét napon 09:00 és 16:00 óra között a Zöldtárs Alapítvány munkatársai környezet- és klímavédelmi, energiatakarékossági tesztekkel, öko-lábnyom számítással és hasznos tanácsokkal várják az érdeklődőket.

A Madártani Egyesület a kézműves foglalkoztatók között kap helyett, ahol madárgyűrűzési és madárvédelmi bemutatókat tartanak.

A Filmnapok minden programja ingyenes!
Read previous post:
Close