full screen background image
Keresés
2018 október 19 - péntek
  • :
  • :

Vasárnapi Matiné – Galóca Bábtársulat: Két kicsi mese

Vasárnapi Matiné – Galóca Bábtársulat: Két kicsi mese

2018. január 14. (vasárnap) 10:30 – 12:00
7100 Szekszárd, Szent I. 28. – Művészetek Háza

2018hirdetés

program

Galóca Bábtársulat: Két kicsi mese

A só

Élt egyszer egy király, akinek volt három lánya. Mindhárman szerették őt, de a király nem tudta, hogyan ossza el közöttük a birodalmát. A két nagyobb lány úgy szerette a királyt, mint 1–1 nagyon finom tortát, a legkisebb viszont úgy, mint „az emberek az ételben a sót.” A király nagyon megharagudott ezért a királylányra, ezért távoznia kellett a palotából… Ám az erdőben összetalálkozott a herceggel! Hogy mi lesz a mese vége? Gyertek el és nézzétek meg!

A malacon nyert királylány

Hol volt, hol nem volt, hetedhét országon is túl, élt egy szegény ember és a felesége. Egyszer csak fiuk született, Jánoska. Amint megtörtént a csoda, nagy örömre az egy szem malacuknak is lett 3 kicsi malackája, akik a fiú zenéjére mindig táncra perdültek. Ezt látta a királylány is a palota ablakából! Úgy megtetszett ez neki, hogy furfanggal elszedte Jánoskától a malacokat.
Telt-múlt az idő, a királylány eladósorba került, apja ezért feladatot adott a kérőknek. Hogy mi volt ez a feladat és hogy állta ki Jánoska a próbát? Az előadásból kiderül!

Jegyek kaphatók a helyszínen, a Babits Mihály Kulturális Központ jegypénztárában és a www.jegy.hu oldalon.

(4 éven felülieknek)
Read previous post:
Close