full screen background image
Keresés
2021 november 28 - vasárnap
  • :
  • :

Fritz Pincészet és Borház

Fritz Pincészet és Borház

Fritz Pincészet és Borház (borászat, borkóstoló, szálláshely, étterem)


Évszázados családi hagyományokra épül a mai Fritz Pincészet. Boraink tradíciókat követve a Szekszárd-szőlőhegy sajátos mikroklímájú Aranydomb dűlő területén hagyományos illetve modern technológiával, a vörösborok főként fahordós érleléssel készülnek.

Tipikus családi vállalkozás ez, 20 hektár szőlőterülettel, éves 200 ezer palacknyi prémium minőségű borral. Nem csak a borok kiválóak, de a borbemutató hely is, amely egy földalatti kupola, valójában a bor szentélyének, katedrálisának nevezhető.

Családunk rendelkezik a Szekszárdi történelmi borvidék egyik legszebb ódon hangulatú vendéglőjével.

Ódon hangulatú, luxus minőségű panziónkban, 27 fő szállásolható el. 2001-ben fejeződőtt be a Fritz-tanya felújítása, ahol szobáinkat háromféle stilusban rendeztük be.
Családi apartmanok

Rusztikus bútorok, tágas tér, kényelmes nagy fekhelyek jellemzik. A szoba elrendezése és paraméterei ideálisak több gyermekes családok vagy társaságok számára.

Klasszikus

Szobába lépve egyből szembetűnik az aprólékosan kidolgozott elegáns tömörfa bútorok harmóniája a panzió ódon hagyományőrző hangulatával, melyet fali díszkerámiák és kézzel hímzett népies díszítő elemek keltik.

Folklór

Ez a szoba az igazi nosztalgiázók számára ajánlott, akik szeretnének pár kellemes napot eltölteni egy múltat idéző környezet varázslatos légkörében. A hagyományok és a modern kor precíziózásának az ötvözése jellemzi a szoba kialakítását.


Előzetes bejelentkezés alapján rendezvények, tréningek, kisebb létszámú továbbképzések, céges kirándulások, esküvők, családi rendezvények lebonyolítását vállaljuk. Tavasztól őszig 400 fő-télen 200 fő fogadására alkalmas.

Cím: FAKTOR KFT.
Fritz Borház és Panzió
Decs Szőlőhegy Hrsz: 0201 / 48

Posta cím: H-7143 Őcseny, Szekszárdi u. 18.

Telefon / Fax: +36 74 409 596 / +36 74 509 502
Mobil: +36 30 2527 877, +36 30 5983 059

E-mail: info@fritz-tanya.hu


Borkóstolás a gyertyafényes borszentélyben. A teraszon látványkonyha működik, ahol házi kenyér, kemencében sült kacsa, bográcsételek várják az éhes vendégeket. Fritz Borház és Panzió igazi sárközi és tájjellegű ételei, gasztronómiai élményei a falusi lakomák hangulatát idézi finom, minőségi borok kísértében.


Nagyobb térképre váltás
Read previous post:
Close