full screen background image
Keresés
2020 február 15 - szombat
  • :
  • :
tolnamegyeivakok.hu

hirdetés

138 millió forintból újult meg a szedresi óvoda

138 millió forintból újult meg a szedresi óvoda

2018.03.28. A Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) elnyert mintegy 138 millió forintnak köszönhetően újult meg a szedresi óvoda, ahol olyan fejlesztések valósultak meg, melyek által immár egy energetikailag korszerűbb, akadálymentes épületbe járhatnak a kisgyermekek. Ezen túlmenően egy hét gyermek befogadására alkalmas mini bölcsődei egységet is kialakítottak, valamint új eszközöket és berendezési tárgyakat vásároltak.

Az épület bővítésének és a belső átalakításoknak köszönhetően létrejött egy új, korszerű tornaszoba, valamint egy többcélú nagyterem. A beruházás keretében fizikai, és
infokommunikációs akadálymentesítés valósult meg, továbbá jelentősen csökkent az épület energiafelhasználása.

„A foglalkoztatás és az életminőség javítása családbarát, munkába állást segítő intézmények, közszolgáltatások fejlesztésével” címet viselő pályázati felhívásra több megyei település is beadta támogatási kérelmét, közöttük: Gerjen, Kakasd és Sióagárd.

„A Szekszárdi 2. sz. Óvoda Szedresi Bezerédj Amália Tagóvodája bővítése, felújítása és eszközbeszerzés” című (TOP-1.4.1- 15-TL1- 2016-00004 azonosítószámú) projekt a Széchenyi 2020 program keretében, az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetésének társfinanszírozásával valósult meg.

Forrás: Tolna Megyei Önkormányzat
Read previous post:
Close