full screen background image
Keresés
2021 május 16 - vasárnap
  • :
  • :

2-0-ra nyert a Ferencváros Pakson

2-0-ra nyert a Ferencváros Pakson

2017.11.18. A Ferencváros 2-0-ás győzelmet aratott Pakson szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójában. A zöld-fehérek sorozatban negyedik sikerüket aratták, a legutóbbi kilenc mérkőzés megszerezhető 27 pontjából 25-öt begyűjtöttek.

OTP Bank Liga, 16. forduló:
Paksi FC-Ferencvárosi TC 0-1 (0-1)
———————————-
Paks, 1800 néző, v.: Berke
gólszerzők: Paintsil (4.), Moutari (93.)
sárga lap: Nikházi (89.)

Paksi FC:
———
Verpecz – Vági (Nikházi, 77.), Zachán, Gévay, Szabó J. – Simon Á. – Papp K., Bertus, Bartha (Haraszti, 56.), Szakály D. (Hahn, 75.) – Kulcsár D.

Ferencvárosi TC:
—————-
Dibusz – Botka (Leandro, 63.), Blazic, Otigba, Pedroso – Gorriarán, Spirovski – Lovrencsics G., Priskin, Paintsil (Moutari, 82.) – Böde (Lovrencsics B., 74.)

A Ferencváros kezdte aktívabban a találkozót, s második helyzetét értékesítette is. A következő percekben a mezőnyjáték volt domináns, s bár fél óra elteltével feléledt a Paks, a szünetig egyenlítenie nem sikerült.

A fordulást követően az addig sem hatalmas iram tovább lassult, a Paks nem igazán tudott veszélyes támadásokat vezetni, a Ferencvárosnak pedig tökéletesen megfelelt az eredmény. Az első igazi nagy lehetőségre a 84. percig kellett várni, de a csereként beálló Moutari még nem tudott betalálni, a 93. percben azonban már nem hibázott.

Mint azt egyébként megírtuk, a mérkőzést kiemelt kockázatúnak nyilvánították, ezért a meccset a rendőrség biztosította.

Fotó: paksifc.hu

Kadarka.net/MTI
Read previous post:
Close