full screen background image
Keresés
2020 július 8 - szerda
  • :
  • :

2-0-ra nyert a Paksi FC az eddig százszázalékos Mezőkövesd otthonában

2-0-ra nyert a Paksi FC az eddig százszázalékos Mezőkövesd otthonában

2019.09.01. A Paks 2-0-ra nyert az eddig százszázalékos Mezőkövesd vendégeként szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga ötödik fordulójában.

A kövesdiek négy siker után most veszítettek először, míg a Tolna megyeieknek ez az idei szezonban az első idegenbeli győzelmük.

OTP Bank Liga, 5. forduló:
Mezőkövesd Zsóry FC-Paksi FC 0-2 (0-1)
—————————————
Mezőkövesd, 2362 néző, v: Pintér
gólszerző: Hahn (22., 50., az elsőt tizenegyesből)
sárga lap: Berecz (57.), Katanec (64.), illetve Osváth (30.), Fejes (44.), Bartha (56.), Böde (91.)

Mezőkövesd:
———–
Szappanos – Eperjesi, Pillár, Katanec, Vadnai (Vajda, 81.) – Pekár (Molnár, 56.), Karnyicki, Berecz, Cseri – Zivzivadze (Takács T., 56.), Nagy D.

Paks:
—-
Holczer – Osváth, Gévay, Fejes, Szabó – Könyves, Papp, Bartha (Fejős, 91.), Balogh (Remili, 83.) – Hahn (Windecker, 71.), Böde

Az első félidőben a hazaiak voltak aktívabbak, mégis paksi vezetéssel vonulhattak el a szünetre a felek. Hiába a kövesdiek hét kapura lövése, a vendégek egyetlen próbálkozásból a félidő derekán előnybe kerültek, igaz, némi könnyebbséget jelentett számukra, hogy tizenegyesből adódott lehetőségük bevenni a hazai kaput.

Fordulás után nem sokáig vesztegették az időt a Tolna megyeiek, Hahn öt perc elteltével ezúttal akcióból, fejjel is eredményes volt, így a Paks előnye kétgólosra nőtt. A vendégek a folytatásban is sikerrel tartották távol kapujuktól a kettős cserével felfrissített riválist, és összességében megérdemelten vitték el a három pontot Mezőkövesdről.

MTI
Read previous post:
Close