full screen background image
Keresés
2021 július 24 - szombat
  • :
  • :

Háromszázezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a Tolna megyei rendőr-főkapitány

Háromszázezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a Tolna megyei rendőr-főkapitány

2019.02.27. Segítségnyújtás elmulasztása és más bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen eljárást folytat a Paksi Rendőrkapitányság. Az ügyben a rendőrség 300 ezer forint nyomra vezetői díjat tűzött ki.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. december 2-án 20 óra 40 perc körüli időben ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen járművel a 6232-es számú úton – Nagydorog és Paks között – áthajtott az úttest közepén fekvő gyalogoson, majd adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, illetve az elkövető személyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hivatali munkaidőben tegyen bejelentést személyesen a Paksi Rendőrkapitányságon, illetve bármelyik rendőri szervnél. Hívja a Paksi Rendőrkapitányságot a 06/75 510-640-es hívószámán, illetőleg a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányítási Központját a 06-74/501-100-as telefonszámon, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es és a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 300.000 forint, azaz háromszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close