full screen background image
Keresés
2019 november 27 - szerda
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

300 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a Tolna megyei rendőrfőkapitány

300 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a Tolna megyei rendőrfőkapitány

2019.11.25. Háromszázezer forintot ajánlott fel a megyei rendőrfőkapitány annak, aki a képen látható Takács János felkutatását közvetlenül elősegítő olyan információval szolgál, ami az elfogását eredményezi. A férfi ellen forgalomba hozatallal elkövetett, új pszichoaktív anyaggal való visszaélés bűntettének gyanúja miatt folytat eljárást a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai október 7-én tolnai lakcíménél megkíséreltek intézkedni Takács Jánossal szemben, amely eredményre nem vezetett. Takács János azóta ismeretlen helyen tartózkodik, ezért vele szemben elfogatóparancsot adtak ki – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a személlyel kapcsolatban információval rendelkezik, hivatali munkaidőben tegyen bejelentést személyesen a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságon, illetve bármelyik rendőri szervnél. Hívja a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-74/501-100-as hívószámán, illetőleg a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányítási Központját a 06-74/501-106-os telefonszámon, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es és a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 300.000 forint, azaz háromszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki Takács János felkutatását közvetlenül elősegítő olyan információval szolgált, ami az elfogását eredményezi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

Az elfogatóparancsot itt találja – kattintson!

Fotó: TMRFK