full screen background image
Keresés
2021 június 23 - szerda
  • :
  • :

92 millió forintból korszerűsítették az iskolát Magyarkeszin

92 millió forintból korszerűsítették az iskolát Magyarkeszin

2019.11.01. Az általános iskola komplex energetikai fejlesztésére nyert TOP forrást Magyarkeszi önkormányzata. Mintegy 92 és fél millió forintból korszerűsítették az intézmény két épületét: hőszigeteltek, akadálymentesítettek és nyílászárókat cseréltek többek akadálymentesítettek és nyílászárókat cseréltek többek között.

A TOP (Terület- és Településfejlesztési Operatív Program) keretében elnyert 92,53 millió forint vissza nem térítendő, Európai Uniós és hazai társfinanszírozású támogatásnak köszönhető, hogy immár – energetikailag – korszerűbb iskolaépületekbe járhatnak az általános iskolás gyermekek. Napelemes rendszer kiépítésére, illetve új, kondenzációs gázkazánok és fűtőtestek beszerelésére is sor került.

A „Magyarkeszi általános iskola két épületének komplex energetikai fejlesztése” című, TOP-3.2.1-15-TL1-2016-00015 azonosítószámú projektje a Széchenyi 2020 program „Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése” pályázati felhívása keretében, az Európai Unió – Európai Regionális Fejlesztési Alap – és Magyarország költségvetésének társfinanszírozásával valósult meg.

* A kép illusztráció

Forrás: Tolna Megyei Önkormányzat
Read previous post:
Close