full screen background image
Keresés
2021 november 21 - vasárnap
  • :
  • :

A harmincötezredik látogatót köszöntötték a szekszárdi élményfürdőben

A harmincötezredik látogatót köszöntötték a szekszárdi élményfürdőben

2017.07.12. Rendkívül népszerű a Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő, ahol szerda délután a 35 ezredik vendéget köszöntötte Ács Rezső polgármester.

Varjas Lászlóné, illetve Szekulity Péterné két unokájával, Varjas Tímea Emesével és Varjas Bencével, valamint a gyermekek barátjával, Vörös Fridával érkezett felfrissülésre  a több  mint 30 fokos hőségben. Mint azt a két nagymama elárulta, ők szekszárdiak, az unokák, akik éppen vakációjukat töltik Szekszárdon, Győrben élnek.

A nagyszülők azt is elmondták, hogy évek óta rendszeresen látogatják az unokákkal az élményfürdőt, ahol legutóbb kedden jártak. A gyermekek egyébként a fürdő számtalan szolgáltatását élvezik, szerdára pedig egy kiadós csúszdázást terveztek.

Ács Rezső Szekulity Péternével, Varjas Lászlónéval, Varjas Tímea Emesével, Varjas Bencével, valamint Vörös Fridával. Fotó: Kadarka.net

A vendégeket köszöntő Ács Rezső polgármester egy ajándékokkal teli csomagot is átadott a szerencsés látogatóknak. A városvezető elmondta, míg tavaly ilyenkor a 27 ezredik vendéget üdvözölhették, addig az idén már a 35 ezrediket. Hozzátette, tavaly ilyenkor a vendégek hatvan százaléka volt vidéki, negyven százaléka szekszárdi. Kiemelte, az idei szezon eddig eltelt időszakában is körülbelül annyi vendég érkezett vidékről, mint 2016 hasonló időszakában, a nyolcezer plusz vendég pedig Szekszárdról kereste fel az élményfürdőt.

Ács Rezső tudatta, a látogatószám növekedése nemcsak a meleg és napos időjárásnak, de a tovább fejlesztett szolgáltatásoknak – mint például az árnyékolóval fedett területek növelése – is köszönhető.

Ács Rezső. Fotó: Kadarka.net

Zárásként elmondta, ha továbbra is ilyen kedvező marad az időjárás, akkor a szezon végéig akár 80 ezer vendéget is fogadhatnak a Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdőben.

Csillag Balázs, a Szekszárdi Sportközpont Nkft. vezetője felhívta a figyelmet, július 14. és 30. között rendezik meg Magyarországon a „vizes világbajnokságot”, melynek mérkőzéseit a látogatók méretes LED-falon követhetik a medencékből.

Csillag Balázs. Fotó: Kadarka.net.

Ugyancsak tudatta, július 28. és 30. között tarják meg a Fürdő Napokat. Ennek részeként – az országos programhoz csatlakozva – július 28-án pénteken rendezik meg a Strandok Éjszakáját, amikor éjfélig tart majd nyitva az élményfürdő. A vendégek ekkor vízi tűzijátékot, fényshow-t és filmvetítést is láthatnak. Július 29-én és 30-án, vagyis szombaton és vasárnap gyerekprogramokkal és felnőtteknek szóló zenés műsorral, illetve helyi civil szervezetek fellépésével várják a látogatókat.

Év fürdője: a szekszárdi élményfürdőre is szavazhat

A termalfurdo.hu internetes újság a Magyar Fürdőszövetség szakmai támogatásával ismét meghirdette az Év fürdője versenyt. Az augusztus végéig tartó versenyben azok a magyarországi fürdők vesznek részt, amelyekben legalább egy medence van, ami nem úszó- vagy tanmedence.

Tavaly több mint 150 ezren szavaztak, a szervezők idén 200 ezer szavazóra számítanak. Magyarország termálvízkészlete az 5. legnagyobb a világon, sehol máshol nincs ilyen magas hőmérsékletű és egyben ennyi különböző betegség kezelésére, megelőzésére alkalmas termál- és gyógyvíz – a szavazás célja, hogy erre felhívja a figyelmet.

Az Év fürdője versenyben részt vesz a Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő. A szekszárdi fürdő, mely Az Év Feltörekvő Fürdője kategóriában indult, hét medencével, óriás csúszdákkal, hatalmas zöldfelülettel és számtalan valóban családbarát szolgáltatással várja a pihenésre, feltöltődésre vágyó vendégeket a hét minden napján – olvasható a termalfurdo.hu oldalon.

A Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdőre itt szavazhat – kattintson!

A szavazók értékes nyereményeket, például wellness-hétvégét is nyerhetnek.
Read previous post:
Close