full screen background image
Keresés
2021 június 14 - hétfő
  • :
  • :

A balesetek napja volt a szerda Tolna megyében

A balesetek napja volt a szerda Tolna megyében

2015.11.25. Három balesethez is riasztották a Tolna megyei tűzoltókat szerdán. Egy embert mentőhelikopter vitt kórházba.

Árokba borult egy kisteherautó a 6-os főút 101-es kilométerénél, Dunakömlőd közelében, a Gyűrűsi emelkedőnél. A paksi hivatásos tűzoltók egy súlyos, eszméletlen sérültet emeltek ki a járműből. A baleset sérültjének állapotát a helyszínen stabilizálták, majd mentőhelikopter szállította kórházba. A helyszínelés cikkünk írásának pillanatában még tart (16:50). Az érintett útszakaszt teljesen lezárták, a főút forgalmát az M6-os autópályára terelik.

Letért az útról, majd az árokba hajtott és felborult egy autó Kaposszekcsőn, a Táncsics utcában kora délután. A baleset közben a kocsi kidöntött egy telefonoszlopot is. A balesethez a dombóvári hivatásos tűzoltók vonultak. Áramtalanították a járművet, majd kiemelték az árokból és a kerekeire állították.

Délelőtt két személyautó ütközött össze a 63-as úton Szedres és Szekszárd között, Kajmádpusztánál. A szekszárdi hivatásos tűzoltók vonultak a balesethez, melynek helyszínén műszaki mentést végeztek. A mentés ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben az érintett útszakaszon. A balesetben senki nem sérült meg.

Forrás: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A kép illusztráció Fotó: legimentok.hu/Klenk-Sipos Rita
Read previous post:
Close