full screen background image
Keresés
2022 január 19 - szerda
  • :
  • :

A bátaszéki Kovács Józsefet keresik a szekszárdi rendőrök

A bátaszéki Kovács Józsefet keresik a szekszárdi rendőrök

2017.02.09. A képen látható bátaszéki férfit keresik a szekszárdi rendőrök.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság körözést adott ki a képen látható 58 éves bátaszéki Kovács József ellen, akit befolyással üzérkedés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt keresnek – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Kovács József 171-175 centiméter magas, normál testalkatú.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a kapitányságon, Szekszárdon, a Várköz utca 4. szám alatt, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06 80 555 111-es számon, a „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A bátaszéki Kovács Józsefet keresik a szekszárdi rendőrök. Fotó: TMRFK
A férfit a Kalocsai Rendőrkapitányság is keresi fogolyszökés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a férfi engedéllyel távozott büntetésének végrehajtása során, ám az eltávozásáról a meghatározott időpontra (2016.12.29. 18 óra) nem tért vissza a büntetés-végrehajtási intézetbe. Kovács József tartózkodási helye ismeretlen, a felkutatására tett intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre.

Fotó: TMRFK