full screen background image
Keresés
2019 július 4 - csütörtök
  • :
  • :
Szekszárdi Információs portál

Több betörés is történt a közelmúltban Szekszárdon

Több betörés is történt a közelmúltban Szekszárdon

2017.07.25. A vagyonvédelem eszközeivel megvédhetjük ingatlanunkat, értékeinket – hívja fel a figyelmet a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az utóbbi időben több betörés is történt Szekszárdon, melyek során az elkövetők irodaházakba mentek be, és az ingatlanokból laptopokat és készpénzt, az egyik helyről pedig egy kisméretű páncélszekrényt is elloptak.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy a betörések – legyen szó magánházakról vagy irodaépületekről – jó eséllyel megelőzhetőek, ha nagyobb hangsúlyt fektetünk a vagyonvédelemre.

Érdemes az ingatlanokat riasztóval ellátni, amely vagy a rendőrségnél, vagy a szolgáltatónál jelzi a betörési szándékot. A berendezés meglétéről tanácsos táblát, matricát is elhelyezni egy jól látható helyen, ami már önmagában is elriaszthatja a bűnelkövetőket. Az irodaépületeket érdemes kivilágítani, a folyosókra biztonsági kamerákat elhelyezni, a magánházakba pedig mozgásérzékelőt szerelni.

Amennyiben azt észleli, hogy ingatlanába betörtek, haladéktalanul hívja a 112-es segélyhívó számot, és a rendőrök érkezéséig lehetőleg ne változtassa meg a helyszínt!

A témáról itt olvashat bővebben – kattintson!

* A kép illusztráció


ElőzőA tűzoltók vágták ki a roncsból a sérülteket a 65-ös úton KövetkezőKetten megsérültek egy balesetben Bonyhádon


Read previous post:
Ketten megsérültek egy balesetben Bonyhádon

2017.07.25....

Kiemelkedő lehet az idei évjárat Villányban

2017.07.25....

Close