full screen background image
Keresés
2021 június 15 - kedd
  • :
  • :

A biztonsági öv megmenthette volna a két nő életét – videóval

A biztonsági öv megmenthette volna a két nő életét – videóval

2019.07.25. Ketten vesztették életüket a csütörtök délután Nagykónyi közelében történt balesetben, melyben egy személyautó és egy kamion ütközött – tájékoztatott csütörtök este a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mint arról korábban beszámoltunk, egy személygépkocsi közlekedett a 61-es főúton Tamási irányába – a 67-es kilométerszelvény közelében – csütörtökön 13 óra körül. Az autós egy másik járművet előzött meg, majd az előzést követően visszatért saját forgalmi sávjába, azonban elveszítette uralmát a járműve felett, átsodródott a menetirány szerinti bal oldalra, ahol frontálisan nekiütközött a neki szemben szabályosan közlekedő kamion bal elejének.

A személygépkocsiban négyen utaztak. A jármű vezetője az elsődleges információk szerint súlyosan megsérült, jobb első utasa a rendelkezésre álló adatok szerint könnyű sérüléseket szenvedett. A hátsó ülésen utazó 38 éves és 41 éves pécsi nő az ütközést követően kirepült az autóból, mert biztonsági övüket nem használták. A 38 éves nő a helyszínen, míg a 41 éves nő kórházba szállítását követően belehalt sérüléseibe.

A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, a balesettel érintett útszakaszon ismét zavartalan.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy mindig használják a biztonsági övüket, mert életet menthet!

Fotó/videó: TMRFK
Read previous post:
Close