full screen background image
Keresés
2019 december 27 - péntek
  • :
  • :
A Független Szekszárdi Információs portál

A civilségről mondhatják el véleményüket az idei ARC pályázói

A civilségről mondhatják el véleményüket az idei ARC pályázói

2017.06.23. A civilségről mint szakmáról, gondolkodásról, életformáról vagy meggyőződésről mondhatják el véleményüket idén az ARC pályázatra nevezők, akiknek munkáit július 11-ig várják a szervezők.

Vigyázat, civilek! címmel hirdet idén pályázatot 17. alaklommal az ARC – olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.

A kiírók arra kíváncsiak, hogy az alkotók mint gondolnak a civilekről, illetve magáról a fogalomról. Mint írják, a felkínált téma mellett “az alkotói szabadság jegyében” más ötlettel, témával is szabadon lehet pályázni.

Idén is meghirdetik a MACIARC pályázatot is, amelyben maguk a civilszervezetek vannak fókuszban a MACI – Magyar Civilszervezetek és a MagNet Civil Kapcsolatok Program együttműködésével. Ebben a szekcióban a kreatív szakemberek dolgoznak együtt a szervezetekkel, akik a plakát tartalmát, a kreatív alkotók pedig a formát adják. A zsűri azokat az alkotásokat mutatja be az ARC kiállításon, amelyek interaktivitásra ösztönöznek és megmozgatják a közönség fantáziáját.

A pályázattal kapcsolatos információk az ARC honlapján, illetve Facebook-oldalán találhatók.

* A kép illusztráció

MTI


ElőzőMajdnem háromszoros az árszintkülönbség az EU-tagállamok között


Read previous post:
Close