full screen background image
Keresés
2021 augusztus 2 - hétfő
  • :
  • :

A decsi tűzeset károsultjait segíti Kenderesi Tamás olimpiai bronzérmes úszó

A decsi tűzeset károsultjait segíti Kenderesi Tamás olimpiai bronzérmes úszó

2017.05.25. Olimpiai melegítőjét bocsátotta árverésre Kenderesi Tamás olimpiai bronzérmes úszó. A 2017. május 25-én, Pécsett tartott sajtótájékoztatón elmondta, az online jótékonysági liciten befolyt legmagasabb összeg a Vaskó család támogatását célozza.

A Vaskó család decsi családi háza 2017 tavaszán égett porig. Tamás a sport által ismerte meg a családot még a szerencsétlenség előtt, ugyanis mindketten egy dzsúdóversenyen szurkoltak saját családtagjaiknak. Itt beszélgettek először. Az olimpiai úszó csak pár nappal később tudta meg, hogy épp az a család veszítette el szinte mindenét a tűzben, amelyikkel testvére versenyén a motivációról és kitartásról beszélgetett. Ekkor döntötte el, hogy segíteni szeretne rajtuk.

Kenderesi Tamás 2016-os riói olimpiai, „Hungary” feliratú, zöld színű tréningruhájára a www.kenderesitamas.hu weboldalon, regisztrációt követően lehet licitálni. Tamás a sajtótájékoztatón hangsúlyozta: „Ezúton is kérek mindenkit, hogy aki kicsit is szeret engem és módja van rá, támogassa a családot akár így, akár más módon. Bízom benne, hogy az egész országból érkeznek majd felajánlások a június 13-ig tartó aukcióra.”

Az aukció 2017.05.25. napján 13:00 órakor kezdődött és 2017.06.13. napján 13:00 óráig tart. A licit tárgyát, tehát a szabadidőruhát a teljes időtartam alatt Pécsett, a Nana Bistro & Bar-ban lehet megtekinteni.

Kapcsolódó cikkek

Egy egész élet munkája vált hamuvá Decsen
Az emberek szeretete, az összefogás ad erőt a Vaskó családnak