full screen background image
Keresés
2020 február 22 - szombat
  • :
  • :
tolnamegyeivakok.hu

hirdetés

A dobogó tetejére állhatott a Szolgálati Agarak csapata az Ultrabalatonon

A dobogó tetejére állhatott a Szolgálati Agarak csapata az Ultrabalatonon

2019.05.14. Kategóriájukban és az abszolút versenyben is a dobogó tetejére állhattak fel a Szolgálati Agarak a május 10. és 12. között megtartott Ultrabalaton elnevezésű futóversenyen. A csapatban két Tolna megyei rendőr is futott.

A Balaton körbefutását célzó futóversenyt, az NN Ultrabalatont 13. alkalommal rendezték meg 2019. . A futóknak 220,1 kilométert kellett teljesíteniük, akár egyéniben, akár csapatban. A versenyen közel 13 ezren vettek részt a világ számos országából, melyre csaknem 1500 csapat nevezett.

A megmérettetésen a Magyar Rendészeti Sportszövetség támogatásával indult el Szolgálati Agarak néven a rendvédelmi szerveknél dolgozókat tömörítő csapat, akik közül a legtöbben a rendőrségnél teljesítenek szolgálatot. Volt olyan futó is a csoportban, aki katasztrófavédőként dolgozik.

A képen a teljes csapat. Fotó: Police.hu

A fiúk szenzációs időeredménnyel – 13 óra 54 perc 39 másodperc – teljesítették a 220,1 kilométeres távot, mellyel mind kategóriájukat, mind az abszolút versenyt megnyerték. A csapat több mint 37 perccel jobb idővel ért célba, mint a második helyezett.

A Szolgálati Agarak csapatának tagja volt a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság két egyenruhása is, Noé Attila törzszászlós, a Bonyhádi Rendőrkapitányság balesetvizsgálója és a nemrégiben komoly betegségből felépülő Kovács Krisztián főtörzsőrmester, a Bátaszéki Autópálya Alosztály járőrvezetője.

A vezetőképen Noé Attila törzszászlós (b) és Kovács Krisztián főtörzsőrmester, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai. Fotó: Police.hu
Read previous post:
Close