full screen background image
Keresés
2022 január 26 - szerda
  • :
  • :

A hajrában mentett pontot a Paks az Újpest ellen

A hajrában mentett pontot a Paks az Újpest ellen

2016.10.30. A Paks a 88. percben szerzett góllal mentett meg egy pontot a vendég Újpesttel szemben a labdarúgó OTP Bank Liga szombati 14. fordulójában.

A hazai együttes sorozatban negyedik bajnokiján maradt nyeretlen, míg a fővárosi lila-fehérek egymás után ötödször játszottak döntetlent a bajnokságban.

OTP Bank Liga, 14. forduló:
Paksi FC-Újpest FC 1-1 (0-1)
—————————-
Paks, 1000 néző, v: Bognár
gólszerző: Szakály (88.), illetve Balázs (9.)
kiállítva: Kecskés (94.)
sárga lap: Gévay (41.), Kulcsár (58.), Báló (67.), illetve Heris (42.), Kecskés (76., 94.)

Paks:
——
Kemenes – Kulcsár, Kovács, Gévay, Laczkó (Vernes, 58.) – Papp (Jelena, 85.), Báló – Koltai (Szakály, 72.), Bertus, Bartha – Hahn

Újpest:
——
Banai – Nagy, Heris, Kecskés, Mohl – Bardhi, Windecker – Balázs, Balogh (Pávkovics, 87.), Diarra (Angelov, 64.) – Lázok (Nagy G., 64.)

A mérkőzés első perceiben az Újpestnél volt többet a labda, s egy védelmi hibát kihasználva a fővárosi lila-fehérek gyorsan vezetéshez is jutottak. A hazaiak a kapott gól után fokozatosan átvették az irányítást, s a játékrész végére egyre közelebb jutottak a rivális kapujához, a szünetig azonban nem sikerült egyenlíteniük.
Fordulás után a Paks kisebb lendülettel támadott, ám így is egyenlíthetett volna, mivel tizenegyeshez jutott, Báló büntetőjét azonban bravúrral védte Banai, az újpestiek kapusa. A hazaiak aztán egészen a hajráig meddő mezőnyfölényben játszottak, a 88. percben viszont – ha nehezen is -, de egyenlíteni tudtak egy szabadrúgás után.

MTI
Read previous post:
Close