full screen background image
Keresés
2020 szeptember 23 - szerda
  • :
  • :

A hétvége várható időjárása Szekszárdon és környékén

A hétvége várható időjárása Szekszárdon és környékén

2020.03.07. Borult égboltra és élénk légmozgásra lehet számítani a hétvégén Szekszárdon és környékén.

Az OMSZ előrejelzése szerint Szekszárdon és környékén szombat hajnalban 4, napközben 10, vasárnap hajnalban 2, napközben 10 fok körül alakul a hőmérséklet. Az előrejelzés alapján szombaton élénk, időnként erős, vasárnap élénk légmozgásra lehet számítani. Az égbolt szombaton közepesen, vasárnap kissé és közepesen felhős lesz. Csapadék nem várható.

Hétfőn hajnalban -2, napközben 11, kedd hajnalban 3, napközben 11, szerda hajnalban 5, napközben 16 fok valószínű Szekszárdon és környékén. Szerdán elenyésző mennyiségű csapadék várható.

Országos előrejelzés

Szombaton nyugaton több, keleten kevesebb napsütés várható. Keleten is egyre kisebb területen, délután inkább már csak a Tiszántúlon valószínű eső, zápor. A szél a Dunántúlon sokfelé erős, másutt többnyire csak élénk lesz. A leghidegebb órákban 0-6, napközben 7-12 fok lesz.

Vasárnap kezdetben keleten többnyire erősen felhős lesz az idő, majd csökken a felhőzet, másutt már reggel kisüt a nap, majd gomolyfelhő-képződés kezdődik. Késő délutántól nyugaton kiderül az ég. Főként keleten valószínű helyenként kisebb eső, zápor. Többfelé erős lesz a szél. A minimumhőmérséklet mínusz 2 és plusz 4, a maximumhőmérséklet 6 és 11 fok között várható – olvasható az előrejelzésben.

Illusztráció: Kadarka.net

Kadarka.net/MTI
Read previous post:
Close