full screen background image
Keresés
2021 január 23 - szombat
  • :
  • :

A hosszabbításban szerezte meg a győztes gólt a Debrecen Paks ellen

A hosszabbításban szerezte meg a győztes gólt a Debrecen Paks ellen

2018.10.20. A házigazda Debrecen a hosszabbításban, szögletből szerzett góllal 2-1-re győzött hazai pályán a Paksi FC ellen a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 11. fordulójában.

OTP Bank Liga, 11. forduló: Debreceni VSC-Paksi FC 2-1 (1-0)
——————————–
Debrecen, 2719 néző, v: Karakó
gólszerzők: Pávkovics (23.), Bódi (93.), illetve Simon A. (75.)
sárga lap: Ferenczi (40.), Varga K. (56.), illetve Kulcsár D. (17.), Haraszti (38.), Lenzsér (67.), Gévay (72.)
DVSC: —- Nagy S. – Kusnyír, Kinyik, Pávkovics, Ferenczi – Varga K. (Jovanovic, 61.), Haris, Tőzsér, Bódi – Szécsi (Avdijaj, 87.), Könyves (Takács, a szünetben)
Paksi FC: ——— Nagy G. – Kulcsár D., Fejes (Lenzsér, 45.), Gévay, Báló – Papp – Haraszti (Bartha, 68.), Egerszegi, Bertus, Remili – Hanh (Simon A., 72.)

Helyzetek nélküli első félidőt, többnyire mezőnyjátékot láthatott a Nagyerdei Stadion közönsége. A debreceniek támadójátéka akadozott, a vendégek pedig egyáltalán nem jelentettek veszélyt a hazaiak kapujára. A félidő közepén egy szögletet követően szerzett vezetést a DVSC, a gól azonban nem hozott lényeges változást a játékban. Az elsőnél élvezetesebb, mozgalmasabb második félidőt produkált a két együttes.

A Paks támadóbb szellemben játszott, így a fellazuló vendégvédelemmel szemben több lehetősége is adódott a Debrecennek. A paksiak a csereként beállt Simon góljával egyenlítettek, és amikor már úgy tűnt, marad a döntetlen, Bódi a 93. percben szögletből a bal felső sarokba csavarta a labdát, így a Debrecen otthont tartotta a három pontot.

Fotó: paksifc.hu

MTI
Read previous post:
Close