full screen background image
Keresés
2021 június 25 - péntek
  • :
  • :

A kókuszrúdra „szakosodott” a 64 éves áruházi tolvaj

A kókuszrúdra „szakosodott” a 64 éves áruházi tolvaj

2019.07.29. Három alkalommal, összesen 19 kókuszrudat lopott egy férfi az egyik helyi áruházból Pakson – közölte a  Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Az eljárás adatai alapján egy paksi áruház képviselője 2019. január 23-án tett bejelentést a rendőrségre, hogy az áruházból egy ismeretlen személy 8 darab kókuszcsemegét és egy műfogsorrögzítőt tulajdonított el. A tettes a termékeket a ruházatába rejtette és a pénztártól fizetés nélkül távozott.

Az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 64 éves helyi lakost, akit a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki. A férfi beismerte a cselekmény elkövetését és elismerte továbbá azt is, hogy 2019 januárjában ugyanebből az áruházból még két alkalommal tulajdonított el kókuszrudat, és egyéb élelmiszereket. A férfi ellen üzletszerűen elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Az ügyben a paksi rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.
Read previous post:
Close