full screen background image
Keresés
2021 június 14 - hétfő
  • :
  • :

A Közgyűlés döntése nyomán haladhat tovább Tolna megye településeinek fejlesztése

A Közgyűlés döntése nyomán haladhat tovább Tolna megye településeinek fejlesztése

2017.04.26. Pénteki soron kívüli ülésén döntött a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése a Terület-és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) egyes pályázatairól, így gyorsítva a települések által benyújtott támogatási kérelmek elbírálásának folyamatát.

A Közgyűlés támogatta a TOP Döntés-előkészítő Bizottság javaslatait, s ennek köszönhetően a lehető leggyorsabb módon kerülnek a megyei pályázatok az Irányító Hatóság elé. Tolna megyében is az a cél, hogy az uniós források minél egyszerűbben és gyorsabban kerüljenek felhasználásra.

A szavazással összefüggésben kiderült: sajnos akadnak olyan ellenzéki képviselők, akik – kizárólag politikai különbözőségből fakadóan – képesek lennének akár szabotálni is Tolna megye fejlődését. A megye vezetése azonban nem engedi, hogy az ellenzék egyes képviselői pusztán politikai provokációval a megyét és településeit gyarapító döntéshozás útjába álljanak.

A TOP keretein belül Tolna megyére 27,55 milliárd forintos fejlesztési forrás jut, melynek jelentős részéről sikeres döntés született, bármennyire is próbálkozik ennek kétségbevonásával az ellenzék önjelölt szószólója. A személyeskedő, csúsztatásokkal teli Facebook bejegyzések csupán minősítik mind az embert, mind az általa kiszolgált, régen leszerepelt pártot.

Fehérvári Tamás, a Tolna Megyei Közgyűlés elnöke

A képen Fehérvári Tamás. Fotó: Ótós Réka
Read previous post:
Close