full screen background image
Keresés
2021 július 24 - szombat
  • :
  • :

A Ludas Matyival és boráldással indult a Márton-nap

A Ludas Matyival és boráldással indult a Márton-nap

2015.11.13. Megkezdődött a Márton-napi mulatság a szekszárdi Béla király téren felállított fűtött sátorban.

Stílszerűen – a Garay János Általános Iskola diákjainak közreműködésével – a Ludas Matyi című előadással kezdődött a péntek-szombat tartó szekszárdi Márton-napi vigasság. Ács Rezső, Szekszárd polgármesterének hivatalos köszöntője után Bacsmai László esperes megáldotta az újborokat, majd Lányi Péter vezetésével a Szekszárdi Muslincák Férfikar szórakoztatta a látogatókat. Ezt követően fellépet a Szekszárdi Gitárkvartett és a blues-os, rockos zenéket játszó Collection, a sort pedig éjfélig tartó „lounge zene” zárta.

Szombat délelőttől késő délutánig arcfestéssel és kézműves foglalkozással, illetve valódi retro pedálos autókkal várják a kisgyermekes családokat. A látogatókat helyi termékekkel, például házi sajtokkal is várják. Fellép még a Beatles számokat játszó The Black Birds és a Szekszárd All Stars, a szombati programot funky parti zárja, mely hajnali két óráig tart.

Mint azt korábban már megírtuk, a kétnapos rendezvényen öt étterem kínálja Márton-napi fogásait, a finom szekszárdi hegy levéről pedig hat borászat gondoskodik.

A részletes programleírást itt találja – kattintson!

További információ a Visitszekszard.hu-n, vagy az esemény Facebook oldalán – kattintson!

A képeken a megnyitó és a Muslincák Férfikar Fotó: Steiner V.
Read previous post:
Close