full screen background image
Keresés
2021 május 15 - szombat
  • :
  • :

A mesék és a játék városává változott Szekszárd – fotók

A mesék és a játék városává változott Szekszárd  – fotók

2018.05.26. A mesék és a játék városává változott Szekszárd 3. Háry János Mesefesztivál alkalmával, melyet a gyermeknaphoz kapcsolódóan tartanak meg a város és a Babits Mihály Kulturális Központ szervezésében május 26-án és 27-én.

Mint azt megírtuk, a mesefesztivált az idén is a már jó bevált helyszínen, a Babits Mihály Kulturális Központ környékén tartják meg. A mesefesztivál két napja alatt összesen 55 program, valamint ezen túlmenően 20 vásáros, 11 kézműves és 9 étkes várja a családokat. A rendezvényen összesen mintegy 170 helyi, környékbeli gyermek lép fel a Művészetek Házánál felállítandó színpadon.

A Háry János Mesefesztiválon fellép többek között Takáts Eszter és Zenekara, a Maszk Bábszínház, Zalka Virág Csenge mesemondó, a Czutorborsók Zenekar, valamint Tompeti és Barátai, illetve a Hahó Együttes, a Langaléta Garabonciások, a Bogár Muzsika Zenekar, a BonBon Matiné, illetve a Rutkai Bori Banda. Szombat este tartják meg a népszerű, „Gyújtson fényt a ceruzád! – Fess fénnyel a Művészetek Házára” című programot, melyre ezúttal közel 250 gyermekrajz érkezett.

Ezek mellett a gyermekek az idén is számos elfoglaltságot találhatnak a Négyszögletű Kerek Erdőben, többek között az őshonos kisállat simogatónál. Ezeken túlmenően többek között a népmese kalandpark, illetve öko-játszótér várja a gyermekeket.

A részletes programot itt találja – kattintson!

Fotó: Kadarka.net
Read previous post:
Close