full screen background image
Keresés
2021 június 23 - szerda
  • :
  • :

A munkahelyén tépte meg kollégáját egy 49 éves nő

A munkahelyén tépte meg kollégáját egy 49 éves nő

2019.07.19. Egy 49 éves helyi lakossal szemben indított büntetőeljárás vizsgálatát fejezték be a napokban a bonyhádi rendőrök – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

Egy 56 éves bonyhádi nő tett feljelentést 49 éves kolléganője ellen 2019. május 15-én, miután munkahelyükön előzetes szóváltást követően rángatni kezdte őt, hajába kapott, ruháját tépte, szidalmazta és még az ujjába is beleharapott. A két nőt végül munkatársaik választották szét. A sértett a bántalmazás során nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az eset kapcsán a Bonyhádi Rendőrkapitányságon indítottak büntetőeljárást garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A beszerzett bizonyítékok elemzését követően a 49 éves bonyhádi nőt gyanúsítottként hallgatták ki garázdaság vétség és becsületsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az asszony a bűncselekmény elkövetését elismerte és beismerő vallomást tett.

A Bonyhádi Rendőrkapitányságon a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

* A kép illusztráció
Read previous post:
Close