full screen background image
Keresés
2019 június 18 - kedd
  • :
  • :
Szekszárdi Információs portál

A nyár veszélyeire hívták fel a figyelmet

A nyár veszélyeire hívták fel a figyelmet

2019.06.18. A Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő adott otthont kedd délelőtt annak a sajtótájékoztatónak, melyet a Tolna Megyei Rendőr-főkapitánysággal közösen tartott a városi fürdő üzemeltetője.

A rendezvényen a strand fenntartója részéről Csillag Balázs, a rendőrség részéről pedig Megyeri Zsolt alezredes a megyei Közlekedésrendészeti Osztály vezetője és Huszti Gábor őrnagy a Bűnmegelőzési Alosztály vezetője volt jelen – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A sajtótájékoztatón a rendőrség munkatársai a nyár folyamán ránk leselkedő veszélyekre hívták fel a figyelmet. A rendőrök elmondták, hogy a figyelemfelhívó kampányok mellett a családoknak is fontos szerepük van abban, hogy a gyerekeket tájékoztassák a rájuk leselkedő veszélyekről.

A sajtótájékoztató keretében a bűnmegelőzési szakemberek által készített tájékoztató táblát is kihelyezték a strand bejáratánál. Ezekből a figyelemfelhívó táblákból Tolna megye számos strandján és más forgalmas helyen raknak majd ki összesen 30 darabot a napokban.

Fotó: TMRFK
Read previous post:
Close