full screen background image
Keresés
2022 január 20 - csütörtök
  • :
  • :

A Paksi ESZI diákjai lettek Tolna megye „PénzSztárjai”

A Paksi ESZI diákjai lettek Tolna megye „PénzSztárjai”

2016.10.29. A PTE KPVK szekszárdi campusa adott otthont csütörtökön a PénzSztár Országos Középiskolai Pénzügyi-Gazdasági Verseny Tolna megyei döntőjének.

A középiskolások legnagyobb hazai pénzügyi-gazdasági vetélkedője a magyarországi pénzügyi intézményrendszer szereplőinek példaértékű összefogásával valósul meg. A verseny fő célja, hogy játékos formában felmérje a diákok tudását, fejlessze pénzügyi kultúrájukat, egyúttal segítse a középiskolákat pénzügyi oktatási innovációs törekvéseik megvalósításában.

A szekszárdi versenyhelyszín szakmai zsűrijének tagjai dr. Horváth Béla, a PTE KPVK dékánja, Fausztné Czirják Zsanett, a NAV Tolna megyei Adó- és Vámigazgatósága igazgatója és Erdélyi Gyöngyi, a Budapest Bank szekszárdi fiókvezetője voltak.

A PTE KPVK-val együtt 23 helyszínen megrendezett megyei selejtezőkben összesen 115 négyfős középiskolai csapat mérte össze a tudását. Tolna megyéből a paksi Energetikai Szakgimnázium és Kollégium Insiders csapata jutott tovább a regionális középdöntő 32 csapata közé.

A támogatók jóvoltából a versenyzőket fordulóról fordulóra értékes ajándékok, a nyertes csapat minden tagját pedig komoly pénzjutalom, és más nyeremények várják.

Az eredményeket a verseny honlapján, a www.penzsztar.hu címen lehet részletesen elolvasni – kattintson!

Forrás/fotó: PTE KPVK
Read previous post:
Close