full screen background image
Keresés
2020 május 29 - péntek
  • :
  • :

A PEAC Pécset fogadja a KSC Szekszárd

A PEAC Pécset fogadja a KSC Szekszárd

2019.10.08. A KSC Szekszárd a Vasas legyőzésével (59-75) két forduló után veretlenül áll a bajnokságban. A csapat a harmadik fordulóban a PEAC Pécset fogadja október 9-én szerdán 17:00-tól. Ellenfelük egy vereséggel érkezik Szekszárdra, ami már nem mondható meglepetésnek, hiszen idén minden eddiginél kiegyenlítettebb a mezőny.

A Szekszárd igen komoly sorozatot kezd meg a Pécs elleni összecsapással, hiszen a csapat innentől kezdve november 7-ig kilenc tétmérkőzést fog játszani. Céljuk, hogy győzelemmel indítsák ezt az erőltetett menetet. A szekszárdi gárda az előszezonban egyszer már találkozott a baranyai gárdával, csak három ponttal ugyan, de győzni tudott.

A PEAC az elmúlt évhez képest igazolt néhány új légióst, továbbá nagyon tehetséges magyar játékosokkal – Szabó Fannival, Kaposi Pálmával és Hegedűs Jankával – erősített. A csapat legnagyobb erőssége a mély rotáció lehet.

Ahogy már említtettük a KSC Szekszárd minden hazai mérkőzés előtt kiválaszt egy szekszárdi iskolát, melynek tanulói a diákigazolvány felmutatásával ingyen megtekinthetik az adott összecsapást. Ez alkalommal az I. Béla Gimnázium tanulóit várják sok szeretettel.

Forrás: kscszekszard.hu
Read previous post:
Close